Порука подршке у борби против COVID-19

Драге колегинице и колеге,

Управни одбор Српског лекарског друштва изражава своје највеће поштовање и дивљење свим здравственим радницима за труд и рад који улажу у одговору на епидемију COVID 19. Наше друштво зна за многобројне дивне примере пожртвованог рада наших здравствених радника у тешким временима у прошлости.

Данас су пред свима вама недеље тешке и ризичне борбе које ће несумљиво захтевати много напорног рада, пожртвовања и одрицања. Потпуно смо уверени да ће наши чланови и сви остали лекари наше земље са непоколебљивом посвећеношћу успешно одговорити и на овај тешки изазов.

Желимо да ажурно пратите обавештења о току епидемије, да доследно спроводите препоручене мере, да боље него икада пре међусобно сарађујете, да настојите да својим пацијентима пружите најбоље могуће лечење и негу, али и да се сами сачувате од инфекције тако да се што пре поново окупимо у нашем Српском лекарском друштву.

Академик Радоје Чоловић

 


icon
Важне информације о чланарини
-Чланарина за 2020. годину износи 3.600,00 дин
-Чланарина за пензионере који преузимају потврде о присуству континуираној едукацији (сертификат) износи 3.600,00 дин
-Чланарина за пензионере који не преузимају потврде о присуству континуираној едукацији (сертификат) износи 1.800,00 дин
-др медицине и др стоматологије као и чланови сарадници а који нису чланови Друштва, за потврде о континуираној едукацији (сертификат) плаћају 2.000,00 дин