Предавање “Механичка тромбектомија код акутног исхемијског можданог удара” у Свечаној сали Деканата Медицинског факултета у Београду у 13ч и 30мин.

Поштоване колегице и колеге, имамо част да вам најавимо предавање под називом "Механичка тромбектомија код акутног исхемијског можданог удара" које ће се одржати 12.02.2018. у Свечаној сали Деканата Медицинског факултета у Београду у 13ч и 30мин. Предавач ће бити један од водећих светских експерата у овој области, "Prof. dr Christophe Cognard" са Универзитета у Тулузу (Француска), Универзитетска болница "Pierre Paul Riquet".

Циљ предавања је упознавање слушалаца са актуелним могућностима механичке екстракције тромба код акутног исхемијског можданог удара (АИМУ), начинима организације и координације надлежних служби у оквиру Клиничког центра, као и могућностима регионалне организације центара за АИМУ у зависности од локалних специфичности медицинске службе у компарацији са светским центрима различитог типа организације.

Очекујемо вас!


icon
Важне информације о чланарини
-Чланарина за 2017. годину износи 3.600,00 дин
-Чланарина за пензионере који преузимају потврде о присуству континуираној едукацији (сертификат) износи 3.600,00 дин
-Чланарина за пензионере који не преузимају потврде о присуству континуираној едукацији (сертификат) износи 1.800,00 дин
-др медицине и др стоматологије као и чланови сарадници а који нису чланови Друштва, за потврде о континуираној едукацији (сертификат) плаћају 2.000,00 дин